Železničná spoločnosť Cargo Slovakia, a.s.
Dohody o spolupráci

Memorandum o porozumení (Memorandum of Understanding) medzi ZSSK CARGO a spoločnosťou METRANS bolo podpísané na medzinárodnej výstave Transrussia 2019, ktorá sa ako každoročne konala v Moskve v dátume 15. - 17. apríla 2019. Predseda predstavenstva a generálny riaditeľ ZSSK CARGO, Martin Vozár, spolu s CEO a predsedom predstavenstva METRANS, a. s., Petrom Kissom, tak uzavreli spoluprácu pri rozvoji a prevádzkovaní železničných kontajnerových liniek medzi Európou a Čínou v rámci projektu Nová Hodvábna cesta s prekládkou v TKD Dobrá, t.j. prepravy cez Ukrajinsko-Slovenský koridor, ako aj pri rozvoji samotného terminálu tak, aby boli jeho zákazníkom poskytované atraktívne, spoľahlivé, stabilné a komplexné služby. Obe strany vidia v prepravách cez TKD Dobrá obrovský potenciál a veria, že vzájomnou spoluprácou sa ho podarí naplniť.

Podpis „cestovnej mapy“ (Road Map) pre rozvoj železničných prepráv medzi Európou a Čínou a Zmluvy o spolupráci pri ich organizovaní medzi UTLC ERA a ZSSK CARGO bolo podpísané taktiež počas konania výstavy Transrussia 2019 predsedom predstavenstva a generálnym riaditeľom, Martin Vozárom a prezidentom a predsedom predstavenstva UTLC ERA, Alexeyom Gromom. Oba dokumenty boli podpísané nadväzne na Memorandum o rozvoji železničných prepráv medzi Európou a Čínou, ktoré bolo podpísané 18. marca vo Viedni.

Ozvite sa nám! Ozvite sa nám! Zákaznícky servis

Opýtajte sa nás

Zaškrtnutím príslušného políčka súhlasím, ako dotknutá osoba, so spracúvaním osobných údajov v zmysle priloženého znenia súhlasu.

Železničná spoločnosť Cargo Slovakia, a.s.

Drieňová 24 820 09 Bratislava
IČO: 35914921 IČ DPH: SK2021920065 OR: Okresný súd Bratislava 1,