Železničná spoločnosť Cargo Slovakia, a.s.
Zastúpenie Slovenska na InnoTranse 2018

Od 18. do 21. septembra sa na výstavisku v Berlíne prezentovalo vyše tritisíc spoločností a inštitúcií zo 61 krajín celého sveta na veľtrhu Inno-Trans 2018. Berlín ponúkol vyše 400 inovácií z oblasti železničného priemyslu, z toho 146 v premiére. Na veľtrh zavítalo 160 tisíc návštevníkov. Hlavnými témami tohtoročného InnoTransu boli elektromobilita, komplexná digitalizácia, kateringové služby a kariéra v doprave. Veľtrh bol však opäť miestom
medzinárodných stretnutí predstaviteľov z oblasti ekonomiky, politiky a dopravy. V prvý deň 18. septembra sa zišli ministri dopravy a generálni riaditelia dopravných spoločností na konferencii s témou:RAILtropolis - budúcnosť miest sa nazýva železnica. Slovensko zastupovali na InnoTranse
viaceré výrobné podniky zo železničného sektora. Svoj stánok na výstavisku mala slovenská Asociácia výrobcov a opravcov koľajových vozidiel – AVOKOV, kde prezentovala svoje služby aj Železničná spoločnosť Cargo Slovakia.

Ozvite sa nám! Ozvite sa nám! Zákaznícky servis

Opýtajte sa nás

Zaškrtnutím príslušného políčka súhlasím, ako dotknutá osoba, so spracúvaním osobných údajov v zmysle priloženého znenia súhlasu.

Železničná spoločnosť Cargo Slovakia, a.s.

Drieňová 24 820 09 Bratislava
IČO: 35914921 IČ DPH: SK2021920065 OR: Okresný súd Bratislava 1,